چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی
چارت های آزمون نظام مهندسی: دسترسی آسان و سریع به مطالب منابع امتحانی یکی از مهمترین عوامل موفقیت در آزمون های جزوه باز می باشد. حجم بسیار بالا منابع آزمون و کم بودن مدت زمان پاسخگویی به سؤالات آن از عمده ترین موانع قبولی در آزمون نظام مهندسی هستند.
هدف از تهیه چارت های آزمون نظام مهندسی تسلط داوطلب بر بند به بند مباحث و کتابها در جلسه آزمون و دسترسی سریع به مطالب آنها و در نهایت غلبه بر مشکل کمبود وقت است.
در این روش بند به بند مطالب کتابها به همراه شماره بند و شماره صفحه به صورت یک جمله کوتاه، مختصر و مفید ارائه شده است، طوری که داوطلب بتواند با یک نگاه گذرا به سرعت از محتوای مطالب هر بند آگاه شود و با سرعت بالاتری پاسخ سؤالات را از میان انبوه مطالب پیدا کند.
همان طور که میدانید تمامی مباحث بیست و دو گانه مقررات ملی ساختمان و دیگر منابع آزمون به صورت کاملاً اصولی تألیف و تدوین شدهاند به طوری که هر فصل، بخش یا بند شمارۀ مخصوص خود را دارد. اعداد درج شده در این شماره گذاریها به ترتیب از سمت راست نشان دهنده شماره مبحث، شماره فصل، شماره بند و زیر گروههای آن میباشد.
امتیازی که روش چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی نسبت به روش کلید واژه دارد این است که شما توسط شماره بند مستقیماً به بند مورد نظر ارجاع داده میشوید طوری که دیگر نیازی به خواندن کل صفحه برای یافتن پاسخ سؤال نیست.
توجه داشته باشید که برای استفاده از روش چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی داوطلب باید حداقل یک مرور اجمالی به منابع داشته باشد تا بتواند تشخیص دهد سؤال مربوط به کدام مبحث است هر چند که ظاهر برخی سؤالات خود گویای این مطلب باشد.
مقایسه روش واژگان کلیدی و چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی
در روش واژگان کلیدی داوطلب ابتدا سؤال را مطالعه می کند و یک واژه را به عنوان واژه کلیدی در صورت و یا بین گزینه های آن تشخیص می دهد سپس با مراجعه به جزوه واژگان کلیدی که بر اساس حروف الفبا فهرست شده است واژه مورد نظر را می یابد، آدرس هر کلید واژه شامل عنوان مبحث یا کتاب و شماره صفحه آن می باشد در نهایت با مراجعه به آدرس داده شده بدنبال پاسخ سؤال می گردد. انتخاب کلید واژه مناسب در این روش از اهمیت بالایی برخوردار است.
اما در روش چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی داوطلب بنا بر مطالعه ای که قبلاً داشته است ابتدا منبع طرح سؤال را تشخیص می دهد سپس با مراجعه به جزوه چارت بندی منابع آزمون که در آن مطالب کتاب ها بر اساس عناوین هر فصل، بخش یا بند و محتوای آنها دسته بندی و فهرست شده است به دنبال پاسخ سؤال می گردد.آدرس پاسخ هر سؤال شامل شماره مبحث، شماره فصل، شماره بند و شماره صفحۀ آن می باشد.
عمده ترین تفاوت روش چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی با روش کلید واژه در نحوه رسیدن به پاسخ سؤالات می باشد. بدین صورت که در روش واژگان کلیدی داوطلب از جزء (کلیدواژه) به کل می رسد ولی در روش چارت بندی منابع آزمون نحوه رسیدن به پاسخ سؤالات از کل (موضوع سؤال) به جزء است.
دانلود رایگان چارت های آزمون نظام مهندسی
چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی- چارت خلاصه مبحث دوم مقررات ملی ساختمان- ویرایش 84
چارت بندی منابع آزمون نظام مهندسی- چارت خلاصه مبحث سوم مقررات ملی ساختمان- ویرایش 95
کاربر گرامی جهت دانلود چارت خلاصه سایر منابع آزمون نظام مهندسی به لینک زیر مراجعه نمایند.
https://www.azmoon-mohandesan.com/?page_id=6974&preview=true
سلام . لطفا چارت بندی مباحث مهندسی مکانیک(تاسیسات مکانیکی) را جداگانه قرار میدهید. با سپاس
سلام مبحث هشت براساس ویرایش ۹۸؟
اگر مثلا فقط چارت مبحث هشت و بخواییم چطور باید خرید کنیم
ویرایش 92 مبحث هشتم منقضی شده است و ویرایش 98 این مبحث ملاک آزمون آتی خواهد بود.
چارت مباحث به صورت تکی موجود نمی باشد.
الان در این چارت بندی بر اساس ویرایش ۹۸ مبحث هشته؟
بله
سلام
برای مباحث 9 و 6 که ویرایش جدید اومده چارت ها آپدیت شدن؟
سلام
بله بر اساس ویرایش جدید هستند.
سلام ممنون بابت چارت هاتون.. خیلی کاربردیه…فقط مبحث 2 از ی جایی به بعد منطبق نیست… نمی دونم پی دی اف کتابی که دانلود کردم مشکل داره یا فایل شما
برخی نسخه های PDF مبحث دوم به لحاظ صفحه آرایی و تعداد صفحات با نسخه های چاپی متفاوت است. تمامی چارت ها بر اساس نسخه های چاپی تهیه شده اند.
سلام وقت بخیر چارت بندی ها خیلی مفید بودن. بقیه چارت بندی های کی ارائه میشه؟ با تشکر